Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την επόμενη γενιά μουσικών και είμαστε υποστηρικτές της μουσικής εκπαίδευσης από τη σχολική ηλικία. Είναι σημαντικό ο  διαγωνισμός  “Υouth Music Awards” να αποτελέσει μία δημιουργική συνάντηση  και  αλληλεπίδραση ανάμεσα σε μαθητές και δασκάλους  από όλα τα σημεία της Ελλάδος και της Κύπρου. Αυτό είναι το πνεύμα που κάνει τους διαγωνισμούς σπουδαίους.

Πρωταρχικός στόχος είναι να παρουσιαστούν οι μουσικές ικανότητες  των πρωτοεμφανιζόμενων  μουσικών αλλά και να επιβραβευτεί η αριστεία στην τέχνη της μουσικής σε πιο έμπειρους μουσικούς. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ενασχόληση των παιδιών και των εφήβων με τη μουσική καθώς επίσης να προσφερθούν ευκαιρίες εξέλιξης. Η έκθεση στη σκηνή είναι μία μεγάλη εμπειρία απαραίτητη για τις απαιτήσεις της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε σολίστες, ορχηστρικούς μουσικούς καθώς αναπτύσσει τη σκηνική παρουσία και τις ερμηνευτικές ικανότητες.

Η εκδήλωση ανήκει στις δράσεις του Οργανισμού Κοινωνικής και Συλλογικής Ωφέλειας  “Ethical Travel & Education Κοιν.Σ.Επ” σε συνεργασία με την ομάδα “Youth Action Greece”. Δείτε την πρόσφατη διοργάνωση της ομάδας μας στο link: nationalsdance.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

SiteMaterial-05.png
SiteMaterial-06.png

© 2019                        GREECE - CYPRUS

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ